Serveis

1- Rosegadors

Raesgra, S.L. extermina rates i ratolins dels interiors dels habitatges, magatzems, fàbriques, hotels, restaurants, explotacions ramaderes, locals públics
i indústria alimentària en general. És en aquests llocs on es generen les condicions òptimes per al seu desenvolupament, fins a esdevenir una plaga. 

L’estratègia de Raesgra s’inicia amb un procés d’inspecció de la zona afectada i, segons la gravetat de la plaga, elaborem un pla de xoc especialment dissenyat per a la seva situació. En aquest cas, fixarem punts de control de desratització a les zones de risc d’infestació i als llocs de pas de rates i ratolins). Aquest tipus de plaga és especialment insistent i exigeix una  vigilància periòdica i un tractament reiteratiu. 

Utilitzem rodenticides i esquers legalment autoritzats. Tots ells es col·loquen en portaesquers de seguretat i van acompanyats de senyals de perill identificadors amb la finalitat de mantenir la seguretat.

 

2- Bacteries, virus i fongs.

 

Els mircoorganismes provoquen problemes sanitaris (malalties infeccioses, intoxicació alimentària, alergies...) i perjudicis econòmics.

virus

                                                                                                               
                     

                                                                                                            

3-Insectes:

a) Insectes caminadors.

b) Insectes voladors.

 

 

 
FaLang traduction system by Faboba

Altres

Tanca informació